Yrittäjän MBA

1.10.1999 käynnistyi maamme ensimmäinen suomenkielinen Yrittäjän MBA –ohjelma Mikkelissä.

Vuosien varrella toteutimme 10 ohjelmaa ja 121 oppijaa suoritti menestyksellisesti kolmivuotisen, vaativan ohjelman.

Ohjelma sai ensimmäisenä palveluna Avainlippu –tunnuksen. Kaikille valmistuneille Avainlippu –tunnus on luovutettu todistuksen jaon yhteydessä. Heille se on ollut yhteenkuuluvuuden merkki ja toiminut myös uusien yhteyksien rakentajana. ”Kun tapasin Oulussa henkilön, jolla oli rinnassaan merkki, keskustelun avaamiseksi ei tarvinut kysyä muuta kuin, miltä kurssilta valmistuit? Ja heti oli yhteinen henki päällä!”, kertasi eräs yrittäjä kohtaamistaan.

Valmentajamme ovat olleet maamme parhaimpia yrittäjyyden ja liiketalouden osaajia. Vuosien varrella he tulivat 16 yliopistosta. Yrittäjät, yritysjohtajat ja asiantuntijat arvostivat heitä suuresti.

Lähivalmennus sai opiskelijoilta kiitosta. Esseiden ja kunkin oman tutkimuksen tuottaminen taas herätti arvioijissa arvostusta.

Yrittäjän MBA –ohjelmaa voi pitää onnistuneena ponnistuksena kaikille osapuolille. Yhteiset muistot vahvistavat tämän.

Juhlaseminaari 2014

Lokakuun alussa (2.-3.10.2014) järjestimme Yrittäjän MBA – juhlaseminaarin. Läsnä olivat kaikki yhdistyksemme ja yMBAn perustajat, kokeneita valmentajiamme ja suuri joukko ohjelmasta valmistuneita yrittäjiä, yritysjohtajia ja asiantuntijoita.

Iltajuhlassa Marskin Klubilla nautimme Menuun Mannerheimin perinteen mukaisesti. Tunnelma oli korkealla. Puheita pidettiin. Torvimusiikkia ei ollut, eikä tarvittukaan. Muistoja oli riittämiin. Hienossa tilaisuudessa oli useita tohtoritutkinnon suorittaneita opiskelijoita sekä valmentajina toimineita professoreita.

Tilaisuudet olivat onnistuneita kaikin puolin. Useat henkilöt kohtasivat toisensa vuosien jälkeen ja kertasivat tapahtumia silloin ja sen jälkeen. Yhteyttä luvattiin pitää myös jatkossa.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

Aikaisempia päätösjuhlia vuosien varreltaSulje